Η διαδρομή της T-Zed Productions ξεκινά από το 2005. Με ένα δίκτυο συνεργατών η εταιρεία μας «ακινητοποιεί» και αποτυπώνει στιγμές στο χρόνο τόσο μέσω της κάμερας, όσο και διαμέσου των λέξεων. Εδώ και αρκετά χρόνια όμως, και συνυφασμένοι με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την κοινωνία, δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή, οργάνωση και μετάδοση live streaming ιατρικών συνεδρίων, ημερίδων, webinars, συνεντεύξεων Τύπου, παρουσιάσεων και άλλων εκδηλώσεων (με εικόνα, ήχο, φωτισμό, γραφικά, διερμηνεία, πλατφόρμες κτλ). Παράλληλα όμως και στην προβολή και την επικοινωνία τους σε ΜΜΕ, και social media, με κειμενογραφία, δελτία Τύπου, ειδησεογραφικά δελτία και newsletters. Αναλαμβάνουμε επίσης την ενημέρωση, μέσω κειμένων και αναρτήσεων, site ιατρικών εταιρειών και εκδηλώσεων. Προσφέρουμε επίσης ηχητική και οπτική κάλυψη χώρων εκδηλώσεων με εξ’ ολοκλήρου ιδιόκτητο εξοπλισμό. 

Με αγάπη και μεγάλη εμπειρία για το άρτιο τελικό προϊόν και ολοκληρωμένα πακέτα με ανταγωνιστικές τιμές, οι πελάτες μας απολαμβάνουν να βλέπουν τη δουλειά τους να παρουσιάζεται μέσα από βίντεο και spot (ιατρικά, εταιρικά, διαφημιστικά, animation, graphics…), τα οποία συνοδεύει μια πληθώρα υπηρεσιών (κείιμενογραφία, απομαγνητοφώνηση, σπικάζ, μουσική επένδυση, υποτιτλισμός).

Αναλαμβάνουμε τη βιντεοσκόπηση και κάλυψη events, με τη δουλειά μας να ξεκινά από το στάδιο της λήψης εικόνας και ήχου, της ζωντανής σύνδεσης, του μοντάζ, και να καταλήγει σε ένα καλαίσθητο ψηφιοποιημένο αποτέλεσμα. Γιατί η επιτυχία είναι η επίτευξη του στόχου.