Η διαδρομή της T-Zed Productions ξεκινά από το 2005. Με ένα δίκτυο συνεργατών η εταιρεία μας «ακινητοποιεί» και αποτυπώνει στιγμές στο χρόνο τόσο μέσω της κάμερας, όσο και των λέξεων. Εδώ και αρκετά χρόνια όμως, και συνυφασμένοι με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την κοινωνία, δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή και οργάνωση live streaming συνεδρίων, ημερίδων, webinars, συνεντεύξεων Τύπου, παρουσιάσεων και εκδηλώσεων (βίντεο, γραφικά, διερμηνεία, πλατφόρμες κτλ), αλλά και στην προβολή και την επικοινωνία τους σε ΜΜΕ και social media, με κείμενα, δελτία Τύπου και newsletters.

Με αγάπη για το άρτιο τελικό αποτέλεσμα και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν να βλέπουν τη δουλειά τους να παρουσιάζεται μέσα από βίντεο, εταιρικά, διαφημιστικά, ιατρικά, animation, ντοκιμαντέρ, αθλητικά, μουσικά, aerial, διαδικτυακά…, παρέχοντας τους μια πληθώρα υπηρεσιών (κείμενα, απομαγνητοφώνηση, σπικάζ, μουσική επένδυση, υποτιτλισμό).

Αναλαμβάνουμε τη βιντεοσκόπηση και κάλυψη events, με τη δουλειά μας να ξεκινά από το στάδιο της λήψης εικόνας και ήχου και να περνά στο μοντάζ, καταλήγοντας σε ένα καλαίσθητο ψηφιοποιημένο αποτέλεσμα. Γιατί η επιτυχία είναι η επίτευξη του στόχου.